Je bent nog niet aangemeld.

Meld je aan om jouw profiel te bekijken.

Wachtwoord vergeten? Wachtwoord resetten.

Nog geen account? Registreer hier

Registreren bij Salvator.

Vul jouw gegevens in om een account aan te maken.

Let op: Had u een account op onze vorige website?
Gelieve dan opnieuw één aan te maken.

Menu

Winkelmandje.

Koken en Vrije Tijd | Kookboeken

Proef Korea

Ae Jin Huys

€ 29,99

€ 29,99

Beschikbaar

Binnenkort beschikbaar

Momenteel niet leverbaar

Momenteel niet leverbaar

Leveringsdatum onbekend

Niet meer beschikbaar

Bestelbaar

Toevoegen aan winkelmandje

Omschrijving

Wat maakt Koreaans eten zo smaakvol? Het geheim zit in de jang, de sauzen die al duizenden jaren het fundament vormen van de Koreaanse keuken. Jang wordt gemaakt op basis van de sojaboon, die gefermenteerd wordt tot sojasaus (ganjang), sojabonenpasta (doenjang) en chilipasta (gochujang). Deze smaakmakers zorgen voor een rijk smaakpallet & een positief effect op de gezondheid.

Ae Jin Huys liet ons eerder al kennismaken met kimchi, op Koreaanse wijze gefermenteerde groente. In dit boek laat ze zien hoe je verschillende jangs kan inzetten als smaakmaker.

Let's eat! Dat is de betekenis van het Koreaanse MOKJA! ??!, het geesteskind van Ae Jin. Via catering en workshops brengt ze mensen in contact met de Koreaanse keuken.

Meer info

UitgeverUitgeverij Lannoo  
Release27/02/2023  
Leveringsdatum28/02/2023  
Info leveringsdatumVerschenen, in voorraad
ISBN9789401487801  
Laatst gewijzigd21/03/2024  
Gelieve de hoogte van uw browservenster te vergroten voor een betere website ervaring.