Een greep uit ons aanbod

«« Terug naar het overzicht Toevoegen aan uw winkelmandje

Nacht & Nevel

  • Auteur:   Luc Deflo
  • Uitgever:   Agora Uitgeverscentrum
  • Categorie:   Literatuur, spanning en strips
  • Subcategorie:   Spannend
  • Datum:   14-09-2017
  • Prijs:   € 22,99


Luc Deflo schreef een ultraspannende thriller die u vanaf pagina 1 tot pagina laatst in de ban zal houden. Het verhaal draait om een pedofiele pastoor, tevens travestiet, die op een dag ‘per ongeluk’ aan het moorden slaat. Toch ontsnapt hij aan een veroordeling, met de hulp van anderen.
De pastoor denkt ermee weg te komen, tot de vader van een slachtoffer aan een moordende wraaktocht begint. In die razende raid spelen nog twee mannen een hoofdrol: de onschuldige Reginald die tegen zijn wil betrokken geraakt in een verhaal van extreem geweld, en een agent van de Staatsveiligheid. Wat volgt is een bloedstollende ontknoping waarin de vergelding diepe sporen nalaat.

Luc Deflo (Mechelen, 27 februari 1958), is een Vlaams schrijver en organisatie-adviseur in KBC.

Luc Deflo debuteerde in 1999 met Naakte Zielen, zijn eerste psychologische thriller rond het speurdersduo Deleu en Bosmans die meteen genomineerd werd voor de Hercule Poirotprijs. Na zeven thrillers rond Bosmans en Deleu, gaat Deflo voor een nieuwe uitdaging. Weerloos (2005) is het begin van een nieuwe reeks met Cel 5 in de hoofdrol, vijf speurders op zoek naar verdwenen kinderen. Behalve het schrijven van boeken heeft Luc Deflo ook toneelstukken, luisterspelen en scenario’s geschreven.

De thrillers van Deflo worden nu ook verfilmd: MMG (Multimediagroep), bekend van televisieseries zoals Flikken en Windkracht 10, zal het eerste boek van Deflo (Naakte zielen) en Sluipend gif op het grote scherm brengen. Deflo zal zelf zijn twee boeken bundelen tot één filmscenario.

Luc Deflo is gehuwd met Maria Marchan en woont in Mechelen. In 2008 won Deflo de Hercule Poirotprijs voor Pitbull.

Bron: Wikipedia

  • 9789089317773