Een greep uit ons aanbod

«« Terug naar het overzicht Toevoegen aan uw winkelmandje

Dagboek van een quarantaine mama

  • Auteur:   Thaïs Vanderheyden
  • Uitgever:   De Limonadefabriek
  • Categorie:   Literatuur, spanning en strips
  • Subcategorie:   Literatuur
  • Datum:   13-06-2020
  • Prijs:   € 15,99


"Half maart werd zowat de hele wereld tot stilstand gebracht door een klein Corona smeerlapje. Voor mij persoonlijk betekende dat een fulltime job als illustrator combineren met 1000 vraagjes van mijn vier kinderen die plots niet meer naar school konden.

Ik startte een geschetst dagboek over de kleine gebeurtenissen en soms absurde situaties die zich rond mij afspeelden. Dat werd het ‘dagboek van een quarantaine mama’. De tekeningen gingen de hele wereld rond. Nu zijn ze gebundeld in een boek als knipoog en herinnering aan deze bijzondere periode.

Liefs en veel corona-moed!"

Thaïs

In maart 2020 leek de wereld even tot stilstand te komen. Een klein venijnig virus joeg ons in ons kot en scholen en winkels werden gesloten. Voor mij persoonlijk betekende dat een berg werk combineren met de 1001 vraagjes en moetjes van mijn vier kinderen. Mama, kunnen krokodillen ook ballerina’s zijn? - kuis mijn poep eens af - ik wil een koek - eigenlijk, wat eten we vanavond – jij moet nog kleurplaten printen – wat is dat groen? – ik wil het zelf doen – je moet me helpen – kijk é mama, kijk é kijk é kijk é mama, kijk é kijk kijk kijk kijk é mama – bestaat de tandenfee? – bestaat zandman? – bestaat Winnie de Pooh? – ik wil een puzzel – maak jij de puzzel – ik wil een ijsje - ik wil niet haartjes kammen – (en gelukkig heel veel) AAI LOF JOE! Naast de zorgen, de extra kilo’s en de chaos die deze quarantaine met zich meebracht, waren er vooral veel momenten van gezelligheid en veel tijd voor elkaar.Ik besloot een dagboek bij te houden van deze bijzondere periode. Met tekeningen en een snuifje humor, want in tijden van nood is eens goed lachen van levensbelang.Geniet van het dagboek van een quarantaine mama!Thaïs Vanderheyden

  • 9789463889186