Een greep uit ons aanbod

«« Terug naar het overzicht Toevoegen aan uw winkelmandje

ONDERHUIDS

  • Auteur:   Luc Deflo & Aloka Liefrink
  • Uitgever:   Agora Uitgeverscentrum
  • Categorie:   Literatuur, spanning en strips
  • Subcategorie:   Spannend
  • Datum:   14-05-2014
  • Prijs:   € 22,50


De eerste werkdag van Masha Kirilenko bij de politie van Hasselt begint hectischer dan verwacht. Er werd een jonge vrouw gewurgd in haar flatje aangetroffen. De sexy, jonge Letse wordt eropuit gestuurd om haar ervaren collega Felix Debie te assisteren. Kort daarna gebeurt er een gelijkaardige moord en gaat de bal pas écht aan het rollen.
Masha kampt intussen met de spoken uit haar verleden, maakt kennis met een getormenteerde ex-flik met te veel testosteron, gaat de strijd aan met boefjes in een supermarkt en ondervindt dat de mannen en vrouwen op het politiekantoor elk hun eigen zorgen hebben. De onderhuidse spanning is te snijden...
Een verhaal van moord en passie, van spijt en romantiek, van mensen die hun verlangens willen invullen en hun verleden willen vergeten.
Succesauteur Luc Deflo, goed voor al meer dan 500.000 verkochte thrillers, start een nieuwe reeks op met de jonge schrijfster Aloka Liefrink. Even spannend en onweerstaanbaar als Deflo's thrillers, maar met méér passie, méér relationele perikelen en een sterke vrouwelijke touch. Uniek in Vlaanderen! 

De 2 auteurs : Deflo & Liefrink
zijn onze gast op
Zaterdag 31 mei van 10.15u. tot 12.30u.
Kom gerust even langs om nader kennis te maken met dit unieke schrijversduo !!

Luc Deflo (Mechelen, 27 februari 1958), is een Vlaams schrijver en organisatie-adviseur in KBC.

Luc Deflo debuteerde in 1999 met Naakte Zielen, zijn eerste psychologische thriller rond het speurdersduo Deleu en Bosmans die meteen genomineerd werd voor de Hercule Poirotprijs. Na zeven thrillers rond Bosmans en Deleu, gaat Deflo voor een nieuwe uitdaging. Weerloos (2005) is het begin van een nieuwe reeks met Cel 5 in de hoofdrol, vijf speurders op zoek naar verdwenen kinderen. Behalve het schrijven van boeken heeft Luc Deflo ook toneelstukken, luisterspelen en scenario’s geschreven.

De thrillers van Deflo worden nu ook verfilmd: MMG (Multimediagroep), bekend van televisieseries zoals Flikken en Windkracht 10, zal het eerste boek van Deflo (Naakte zielen) en Sluipend gif op het grote scherm brengen. Deflo zal zelf zijn twee boeken bundelen tot één filmscenario.

Luc Deflo is gehuwd met Maria Marchan en woonde lange tijd in Mechelen. In 2008 won Deflo de Hercule Poirotprijs voor Pitbull.

 

  • 9789089314475