Een greep uit ons aanbod

«« Terug naar het overzicht Toevoegen aan uw winkelmandje

Ricky en Ronnie

  • Auteur:   Luc Deflo
  • Uitgever:   Halewyck, Uitgeverij Van
  • Categorie:   Literatuur, spanning en strips
  • Subcategorie:   Spannend
  • Datum:   02-09-2019
  • Prijs:   € 22,00


Wanneer charmeur Peter zijn minnares Rani voor haar verjaardag trakteert op enkele uren stoeien in een discrete gehuurde kamer, stuurt een stroomstoring hun amoureuze plannen in de war. Al snel staat de behulpzame elektriciteitscontroleur Ricky aan de deur van hun kamer, bijgestaan door zijn kompaan Ronnie. Maar dit duo heeft andere plannen…

Wat start als een ongemak ontaardt in een nachtmerrie waarin Peter en Rani niet alleen hun liefde voor elkaar, maar ook hun leven op het spel moeten zetten.

Luc Deflo (Mechelen, 27 februari 1958), is een Vlaams schrijver en organisatie-adviseur in KBC.

Luc Deflo debuteerde in 1999 met Naakte Zielen, zijn eerste psychologische thriller rond het speurdersduo Deleu en Bosmans die meteen genomineerd werd voor de Hercule Poirotprijs. Na zeven thrillers rond Bosmans en Deleu, gaat Deflo voor een nieuwe uitdaging. Weerloos (2005) is het begin van een nieuwe reeks met Cel 5 in de hoofdrol, vijf speurders op zoek naar verdwenen kinderen. Behalve het schrijven van boeken heeft Luc Deflo ook toneelstukken, luisterspelen en scenario’s geschreven.

De thrillers van Deflo worden nu ook verfilmd: MMG (Multimediagroep), bekend van televisieseries zoals Flikken en Windkracht 10, zal het eerste boek van Deflo (Naakte zielen) en Sluipend gif op het grote scherm brengen. Deflo zal zelf zijn twee boeken bundelen tot één filmscenario.

Luc Deflo is gehuwd met Maria Marchan en woont in Mechelen. In 2008 won Deflo de Hercule Poirotprijs voor Pitbull.

Bron: Wikipedia

  • 9789463830386