Bart Somers Boekvoorstelling

08/12/2016

Samen Leven

Bart Somers gaat in gesprek met Sven Van Haezendonck over zijn nieuw boek "Samen leven - een hoopvolle strategie tegen IS".
Donderdagavond 8 december om 20u.
in onze winkel

Na het interview kan u nog even nakaarten met een goed glas wijn en is er de mogelijkheid uw exemplaar te laten signeren.
Inkom is gratis.
Aangezien onze plaatsen beperkt zijn, vragen wij u vooraf in te schrijven via info@salvator.be, 015/20 18 32 of loop gewoon even onze winkel binnen.

We leven in tijden van angst. Wat kunnen we doen om IS te stoppen? Hoe voorkomen we dat ze jongeren indoctrineren en rekruteren? Hoe verdedigen we onze samenleving?
Met verwijten en simplistische oorlogstaal komen we er niet. Deze tijd verdraagt geen lichtzinnigheid. We hebben een coherente aanpak nodig, die veiligheid verzoent met vrijheid en die opnieuw hoop biedt aan alle burgers van dit land. Dit boek zet de contouren van zo'n strategie uiteen, een die onze rechten en vrijheden versterkt in plaats van uitholt. Want het gevecht met IS betekent ook een worsteling met onszelf en met ons geloof in de kracht van onze samenleving.

  • Foto's