Dag van de onafhankelijke boekhandel

07/12/2019

Leer mij zwemmen - Koen Peeters

"Leer mij zwemmen" krijg je vanaf 7 december gratis bij aankoop van €20 aan boeken. De oplage is beperkt, dus laat dit niet aan je neus voorbijgaan!

CONFITUUR IS HET KLEURRIJK VERBOND VAN ONAFHANKELIJKE BOEKHANDELS

Het is inmiddels een traditie geworden. Elk jaar verdelen de Confituurboekhandels een exclusief verhaal van een vooraanstaand auteur. En weinig auteurs kwamen dit jaar harder binnen dan Koen Peeters met zijn nieuwste "Kamer in Oostende". In zijn nieuwe novelle "Leer mij zwemmen" galmt dat eerste boek nog een beetje na, verklaarde Peeters. Hij schreef het boek uit de fascinatie dat sommige mensen als zwemmer geboren lijken ze zijn en zich écht als een vis in het water voelen.

Koen Peeters wordt erg gewaardeerd om zijn trefzekere stijl, zijn observatievermogen en de manier waarop hij telkens het ongewone in het gewone weet boven te halen. De romans van Koen Peeters stonden meerdere malen op de shortlist van de AKOLiteratuurprijs, zijn roman 'De Bloemen' werd bekroond met de F. Bordewijkprijs en voor 'De mensengenezer' mocht hij zowel de Libris-Literatuurprijs als de Confituur Boekhandelsprijs op zijn naam schrijven.

  • Foto's