Maud Vanhauwaert

11/06/2020

Live in Salvator

Maud Vanhauwaert draagt voor, vertelt, beeldt uit, en vraagt niet liever dan dat jullie met haar in interactie gaan.  Wees er zeker bij, het wordt hét live-evenement van deze zomer.

Twee jaar lang is Maud Vanhauwaert stadsdichter van Antwerpen geweest. Ze was een gedoodverfde kandidaat om atypische projecten rond poëzie op te starten en uit te voeren. Een brug leggen tussen poëzie en de bevolking in een wederzijdse dialoog, daar richtte ze zich op. Met een monument als de Antwerpse Toren van Babel, een vrijhaven voor het woord in al haar vormen en talen, als hoogtepunt.

De neerslag van haar engagement werd eindelijk gebundeld en in een even monumentaal boek gegoten. "Het stad in mij" verzamelt de poëzie, projecten en samenwerkingen die Vanhauwaert tijdens haar stadsdichterschap heeft gerealiseerd. Een bijzondere uitgave, die de lijn van haar dichterscarrière ook perfect verbeeldt.

Op donderdag 11 juni om 19u. verwelkomen we Maud Vanhauwaert in levenden lijve in onze boekhandel voor een poëzieperformance. Achter gesloten deuren weliswaar, maar helemaal te volgen én mee te doen via een livestream op onze Facebookpagina.

Een gesigneerd exemplaar (37,50 euro) reserveren?
Stuur een mailtje naar info@salvator.be met onderstaande gegevens
Naam:
Adres:
E-mail adres:
Opgedragen aan:

Wil je de bundel in de boekhandel afhalen of thuis laten bezorgen?
Telefoneren kan natuurlijk ook naar 015/20.18.32

Wil je een bundel voor iemand anders laten signeren? Een bundel laten opsturen? Het kan allemaal! Laat ons weten voor wie en waarheen en we doen het nodige!

  • Foto's