Boekvoorstelling met Elisabeth Marain en Diane Broeckhoven - GEANNULEERRD

28/03/2018

De laatste vlucht naar Havana

DEZE LEZING WERD GEANNULEERD, ONZE EXCUSES HIERVOOR ...

Mireille Cottenjé en Elisabeth Marain. Twee schrijfsters, twee vriendinnen. Om te vieren dat Mireille van haar kanker is genezen, besluiten ze een maand te gaan rondtrekken in het Cuba van Fidel Castro  En gaandeweg groeit het besef dat Mireilles ziekte er nog altijd is en met hen meereist. Waarom wil zij niet vervroegd naar huis? En waarom legt Elisabeth zich daar zo gemakkelijk bij neer? De jarenlange vriendschap tussen beide vrouwen wordt tijdens hun verblijf op het Caraïbische eiland zwaar op de proef gesteld. Tijdens de laatste dagen voor hun terugreis blijft er uiteindelijk nog maar een dwingende vraag over: zal Mireille nog wel levend thuiskomen?

Elisabeth Marain zal geinterviewd worden door auteur en journalist Diane Broeckhoven.

Elisabeth Marain verwierf bekendheid met haar romans Het Tranenmeer (1979) waarvoor ze de Vlaamse Prijs voor het Beste Debuut kreeg en Rosalie Niemand (1988), achttien maal herdrukt en tweemaal bekroond.

U bent van harte welkom !
Woensdag 28 maart om 20u. in onze winkel


Inkom : 5 euro (glaasje wijn of frisdrank inbegrepen)
Onze plaatsen zijn beperkt, daarom vragen we om vooraf in te schrijven via info@salvator.be, 015/20.18.32 of spring gewoon even onze winkel binnen.

  • Foto's