Juni : de maand van het spannende boek !

01/06/2014

Incendio helemaal gratis

HELEMAAL GRATIS  in de maand juni, bij aankoop van een spannend boek en zolang we niet door onze voorraad zitten natuurlijk !

Korte inhoud :
Violiste Julia keert terug uit Italië waar ze een bijzonder muziekstuk in een antiquariaat heeft gevonden. Op het moment dat ze voor het eerst de noten speelt, lijkt ze de grip op de muziek te verliezen. Als ze ontwaakt uit wat een trance lijkt, ziet ze haar dochtertje, besmeurd met bloed. Hun oude kat ligt dood op het terras.
Julia legt niet direct de link tussen de gewelddadige aanval van haar dochtertje en het muziekstuk, maar als het kort daarna nog een keer gebeurt, is ze overtuigd van de kwade krachten van het stuk. Ondanks dat haar familie en haar gezin haar niet steunen, gaat ze op zoek naar de oorsprong van het muziekstuk. In Venetië komt ze op het spoor van de componist. Een tragische geschiedenis ontvouwt zich.

De auteur
Tess Gerritsen is interniste van beroep, maar wijdt zich al jaren geheel aan haar schrijverscarrière. Met haar medische thrillers Hartslag en Koud bloed maakte zij internationaal naam als groot thrillerauteur, die de medische wereld van binnen en van buiten op haar duimpje kent. Evenals bij Hartslag zijn de filmrechten van Alarmfase Rood al verkocht.

  • Foto's