Kom dansen en zingen met de Piepkes

08/06/2016

Op woensdag 8 juni om 14.30u. komen de Piepkes naar Salvator voor een klein optreden! Noteer het alvast in je agenda, het belooft een feestje te worden! 

De Piepkes:
Frederik Sioen, Roland Van Campenhout en Pieter-Jan De Smet noemen zichzelf 'de Piepkes' omdat ze vinden dat het zo hoort. Zij maken liedjes voor kinderen vanaf 5 jaar tot 105.

  • Roland Van Campenhout
Ook bekend als Grootvizier Tizalgut Von Piepersele, matroos-ter-zee en virtuoos-der-plee.
Speelt al heel lang gitaar, heeft een baard en lang haar en raakt steevast een gevoelige snaar. Houdt van u, ons, oude platen, zowat alle muziekjes, flashy zonnebrillen en zout op varkentjes doen. Heeft zowat de hele wereld gezien en wil er ook steeds naar terug. Voor deze vent van boom en gast van crème valt menige kat in zwijm.
  • Pieter-Jan De Smet
De middelste, met de rare hoed (waarmee hij naar verluidt met de buitenaardsen kan corresponderen en ook de BBC kan ontvangen). Propere prater, kweker van katers, niet al te stil water, schatter van het geschater, amateur dichter, boze sater. Houdt van al wie hem lief is, van al wat goed gerief is, van knutselen in zijn hoekje, van lezen buiten het boekje en van Orval. We kennen hem ook onder zijn echte naam, Beuzak.
  • Frederik Sioen
Men noemt hem wel eens de Prins van de Ontembaren maar wij noemen hem de Kleine Van Piepersele. En toch is hij een Groot zwemmer van menige zee, een Jongen met zesentwintig armen, een Cyclist tot in de kist en een Grapjurk par excellence. Houdt van buffels, Oost-Aziatische truffels, warme meisjesknuffels en zachte billetjes van de nieuwste muzieksnuffels. En absoluut niet van zijn pilletjes.

Gewapend met Nederlandstalige liedjes uit eigen knapzak en een mond vol hart bezingen zij de wereld vanuit hun kinderlijke verbeelding.

Afspraak : Woensdag 8 juni om 14.30u in onze winkel
Inkom is gratis
Inschrijven via info@salvator.be, 015/20.18.32 of spring gewoon even onze winkel binnen.

  • Foto's